Om os

Billigepokaler.dk

Bilstrupvej 6

7800 Skive

Telefon.: 28 18 59 57

Mail: info@billigepokaler.dk

CVR-nummer: 13933898

Kontonummer: 9233-4572218746Om Billigepokaler.dk

 

Tilbage i 2007 havde Benny Kjærgaard allerede mange års erfaring med sportspræmier og gravering. Alt salg foregik fra en lille lokal butik, men det var meget tidskrævende for både butikken og kunderne. Først skulle kunderne besøge butikken og bruge tid på at udvælge deres sportspræmier, og efterfølgende skulle de afhente præmierne, når de var blevet graveret. Det måtte kunne gøres bedre, mente han.

 

I samråd med sønnen Dennis Kjærgaard, som arbejdede med online salg og markedsføring, blev de enige om, at der var grundlag for at starte en webshop, som gjorde det nemt, hurtigt og billigt for kunderne at købe sportspræmier online. Det var startskuddet for Billigepokaler.dk, som sidenhen har haft tusindvis af tilfredse kunder, og markeret sig som en af danskernes fortrukne online leverandør af sportspræmier.

 

Den fysiske del af virksomheden er placeret i Skive, hvor alt produktion og ordrehåndtering foregår. Vi importerer selv alle vores sportspræmier for at kunne tilbyde lave priser og hurtig levering. Det er Mads Væver Jensen og Benny Kjærgaard, som står for den daglige drift hos Billigepokaler.dk. Det er også dem, som hjælper dig, når du ringer eller skriver til os for at få hjælp og vejledning. Alle online aktiviteter bliver håndteret fra Thailand af Dennis Kjærgaard, som sørger for at webshoppen altid fungerer optimalt, så kunderne hurtigt og nemt kan handle sportspræmier online i shoppen.

 

Vi mener, at vores succes kommer med tilfredse og tilbagevendende kunder, derfor ser vi frem til at hjælpe dig bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du måtte have spørgsmål.

 

Kundeservice

Telefon: 28 18 59 57

Mail: info@billigepokaler.dk

Copyright © 2019 billigepokaler.dk