Leveringstid
Vi sender dine varer indenfor 1-3 hverdage.

Det er desværre ikke muligt at afhente varerne på vores adresse.

Haste levering
Står du og skal bruge dine varer hurtigst muligt, så kontakt vores kundeservice på tlf. 28 18 59 57, så vil vi prøve at hjælpe dig bedst muligt med en hurtig levering.

Leveringspriser / ekspeditionspriser

Fragtpris fra 75 kr. inkl. moms

Levering med Post Danmark
Billigepokaler.dk sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Billigepokaler.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender BilligePokaler.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. BilligePokaler.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 

Copyright © 2019 billigepokaler.dk