Betingelser

Klik for at læse mere om følgende:


Levering

Betaling

Personlige oplysninger

Reklamationsret

Fortrydelsesret

 

 


 

Levering 

Leveringstid
Vi sender dine varer indenfor 1-3 hverdage.

Det er desværre ikke muligt at afhente varerne på vores adresse.

Haste levering
Står du og skal bruge dine varer hurtigst muligt, så kontakt vores kundeservice på tlf. 28 18 59 57, så vil vi prøve at hjælpe dig bedst muligt med en hurtig levering.

Leveringspriser / ekspeditionspriser

Fragtpris fra 75 kr. inkl. moms

Levering med Post Danmark
Billigepokaler.dk sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Billigepokaler.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender BilligePokaler.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. BilligePokaler.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

 


 

Betaling

Kort

Vi modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard og e-Dankort.

Faktura
Foreninger, virksomheder og offentlige institutioner har mulighed for at vælge betaling med EAN eller CVR-nummer

Hvornår trækker vi din betaling?
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Sikker nethandel

Når du betaler med kort, krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 


 

Personlige oplysninger 

Din sikkerhed
Ingen personlige oplysninger der registreres på BilligePokaler.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos BilligePokaler.dk.

Vi husker vores kunder

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Kontakt oplysninger

Under et køb bliver du bedt om navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos BilligePokaler.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Vores sikkerhed
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Nyhedsbrev
Du kan desuden valgfrit få din emailadresse tilmeldt vores nyhedsbrev, således at du løbende modtager nyheder, information og gode tilbud fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 


 

Reklamationsret

2 års reklamationsret
Vi yder altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles BilligePokaler.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder BilligePokaler.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

BilligePokaler.dk
Bilstrupvej 6
7800 Skive
Email: info@billigepokaler.dk


Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og BilligePokaler.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 


 

Fortrydelsesret

14 dages returret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Det er endvidere et krav at varen ikke ikke er special fremstillet eller graveret.

Copyright © 2019 billigepokaler.dk